Find en dejlig og hyggelig café i Odense her - friskbrygget kaffe, sandwich og meget andet

Find en dejlig og hyggelig café i Odense her - friskbrygget kaffe, sandwich og meget andet

Caféer i Odense – find en hyggelig café længere nede på siden

 

Stegt kyllingebryst, pestomarinerede tigerrejer eller smeltet ost løbende ned over bøffen i burgeren. Du kan finde mange forskellige retter på menukortet hos caféerne i Odense.
UV-indekset er stigende. De blege arme og ben bliver frigjort fra langærmede trøjer og cowboybukser.

 

Solens varme stråler påvirker folks humør og lysten til at komme ud i byens gader. Fortovsfliserne er dækket af caféborde og stole, som indbyder til en hyggelig stund blandt shoppingturens mange butiksbesøg.

 

Her på siden, Spisesteder-Odense.dk kan du læse mere om, hvad caféerne i Odense kan tilbyde dig. Du vil helt sikkert finde noget netop til din smag.

Café i Odense som passer til din pengepung

Det er ikke kun din smag, at du vil kunne finde mad til. Også din pengepung kan klare en tur i Odenses hyggelige gader. Caféerne i Odense byder på mad, der ikke kræver, at du har mange penge på dankortet. Til fordelagtige priser kan du bestille:

 

 • Lækre burgere med pommes frites
 • Tigerrejesalat
 • Nachos med kylling
 • Sandwich med diverse fyld
 • Pastaretter
 • Og et hav af andre lækre retter

 

Du får altså mange muligheder for at finde netop den mad, som kan stille din sult, og så gør det jo ikke noget, at du også får mad, der smager fantastisk.

Caféer med studierabat

Selvom du ikke kan tro, at du kan få alt den lækre mad til en fordelagtig pris, så vil du, som studerende, finde endnu en god fordel til din pengepung.

 

 • Studierabat på mange af caféerne

 

Rigtig mange caféer i Odense har gode tilbud for byens studerende. Med et gyldigt studiekort kan studerende spare flere kroner, når hovedet skal have en pause fra studiebøgerne.


Det er forskellige hvor mange procent caféerne i Odense giver til studerende, men hvis du er studerende, så undersøg om dit næste cafébesøg kan fås med gode rabatter.


Er du ikke studerende, vil din pengepung alligevel godkende caféerne i Odenses priser.

Der er mange hyggelige caféer i Odense

Udover de fordelagtige priser og lækre menuer du kan finde på caféernes menukort, så er placeringerne gode for enhver besøgende eller boende i Odense.

 

Gågadernes hyggelige caféliv indbyder til tiltrængte pauser under shoppingturen. Herunder kan du læse nogle af de gader, hvor du kan finde caféer i Odense.

 

 • Vintapperstræde
 • Kongensgade
 • Vestergade
 • Mageløs
 • Vindegade

 

Alle gaderne herover ligger indenfor området i Odense C, hvor du også vil kunne finde gågadernes butikker.


Det er dog ikke kun ved disse gader, at du kan finde caféer i Odense. Byens caféer er placeret mange forskellige steder rundt omkring i byen.


Udover lækre menuer, som byens caféer kan tilbyde dig, så vil du også opleve en hyggelig og forskellig atmosfære, alt efter hvilken café du træder ind i.


Det er ikke kun maden, som skal være indbydende. Atmosfæren skal også være indbydende for dig som gæst, når du træder ind i en café. Røde velour stole, gyldne lamper hængende fra loftet eller træbænke lavet af stilladstraller.


Du vil opleve vidt forskellige caféer, når du besøger Odenses caféliv. Indretningen er ikke det eneste, der er forskelligt. Personalets frontfigur kan også påvirke din oplevelse af cafébesøget. Uanset hvilken café du vælger til dit næste måltid, så er caféerne i Odenses gader et godt valg.

Find en hyggelig café i Odense nedenfor

Hvis du ønsker en samlet oversigt over alle sidens caféer i Odense, kan du se en samlet liste over dem alle sammen herunder:

 

 

 

 

Her på siden spisesteder Odense, har vi lavet en fyldig liste over nogle af de mange caféer der er i Odense, så du nemt og hurtigt kan danne dig et godt overblik caféerne i Odense, når du skal ud og drikke kaffe med kæresten, ud og hygge med vennerne eller noget helt tredje.

Hver enkelt café har mulighed for at have deres egen profil, hvor de kan skrive mere information om stedet, ligesom de også kan vise billeder fra både inde og ude samt fremvise menukort.

 

Café Odense - både til møder, kaffeaftaler og frokost

Nedenfor kan du finde caféer til alle formål. Uanset om du har brug for en god kop kaffe under forretningsmødet, en lækker frokostburger eller nachos, eller om du bare skal ud og have noget koldt at drikke med vennerne, så kan du finde det helt rigtige sted her.

 

Hvis du sidder på en smartphone, kan du klikke direkte på telefonnummeret for den enkelte café, og så vil du få muligheden for at ringe op direkte fra din mobil, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at bestille bord. Hvis du istedet vil finde en restaurant kan du gøre det her.