Indisk restaurant Odense – find lækker indisk mad i Odense her

 

 

Leder du efter en hyggelig indisk restaurant i Odense, med autentisk atmosfære og lækker indisk mad? Skal der være fokus på gode råvarer og høj kvalitet?

 

Hos Spisesteder-Odense.dk har vi nedenfor lavet en oversigt over nogle af de mange restauranter der er at finde i byen – for at gøre det nemt og overskueligt for dig.

 

Du kan nemt kontakte den enkelte restaurant direkte på telefon eller mail, og du kan også klikke ind på deres hjemmeside og booke et bord, hvis du hellere vil det.

 

Hver restaurant har også mulighed for, at lave en profil her på siden, hvor de kan fortælle alt der er vigtigt for dem at fortælle om deres restaurant. De kan også notere deres menukort, og vise billeder mm. For at komme til profilsiden (hvis de har valgt at have dette) klikker du blot på billedet nedenfor.

Find indisk restaurant i Odense med autentisk stemning og lækre retter

Det indiske køkken spænder bredt over mange forskellige råvarer inden for bl.a. kød og grønt, og brugen af spændende krydderier gør retterne rigtig lækre og meget anderledes end f.eks. klassisk dansk mad.

 

Uanset om du har lyst til lækkert naan brød, tandoori kylling, krydret indisk gryderet, lækker indisk dhal eller noget helt andet, kan vi anbefale at undersøge mulighederne hos nogle af restauranterne nedenfor.

 

Du finder et stort udvalg af retter i flere forskellige prisklasser, og du er velkommen til både at nyde maden hyggelige omgivelser på restauranten, eller tage den med hjem.

Kontakt en af de indiske restauranter:

 

Klik ind til fiskerestauranter Odense

Klik ind til gourmet restauranter Odense

Klik ind til græske restauranter Odense

Klik ind til indiske restauranter Odense

Klik ind til italienske restauranter Odense

Klik ind til kinesiske restauranter Odense

 

Klik ind til mexicanske restauranter Odense

Klik ind til sushi restauranter Odense

Klik ind til thai restauranter Odense

Klik ind til tyrkiske restauranter Odense

Klik ind til franske restauranter Odense

Klik ind til klasskiske danske restauranter Odense